Sjøholm MC i Sønderborg er forhandler af GO-EL og SMART-EL Scootere fra CP Mortensen

I finder Kim & Charlotte i butikken
I finder Kim & Charlotte i butikken

De små eldrevne scootere giver ældre, gangbesværede og kørestolsbrugere øget bevægelsesfrihed og livsglæde. Alligevel er der mange, som holder sig tilbage på grund af prisen. 

Sjøholm MC glæder sig til at betjene kunderne og udtaler: - Mange af vores ældre medborgere vil i dag gerne have den bevægelsesfrihed, som fx en el-scooter giver. Det giver en kæmpe frihed at kunne tage af sted, når det passer en selv. Med en el-scooter er det slut med at vente på bussen eller bede andre om hjælp til at komme til byen og handle. 

Vores scootere kører helt op til 90 km på en enkelt opladning, og med en topfart på op til 15 km/timen kan man hurtigt komme omkring. 

El scooterne fås fra ca. 8.900 kroner, hvilket giver langt flere råd til selv at anskaffe sig et elkøretøj uden først at skulle visiteres til et hjælpemiddel hos kommunen. 

 Selv om prisen er lav, er kvaliteten høj.

Vores modeller har et tydeligt display, hvor man kan se speedometeret, antal kørte kilometer samt hvor meget strøm, der er tilbage på batteriet.

En el-scooter er nem at betjene og bruger hverken kobling eller gear. 

Det eneste man skal gøre er, at bevæge gashåndtaget mod sig selv, hvorefter el scooteren begynder at køre fremad, og man bremser ved at slippe gashåndtaget.

En el-scooter passer til alle, der leder efter et nemt køretøj og har brug for ekstra hjælp i hverdagen.

Vi har et stort udvalg af Rollatorholder - Stokkeholder - Kurve - Batterier og Reservedele til din EL-Scooter