GO-EL og Smart-EL Scootere

GO-EL el-scooter er designet, udviklet og CE-mærket i Danmark
Selv om el-scootere fra to forhandlere kan ligne hinanden udenpå, er der ofte store forskelle, når man kigger på de vigtige dele som f.eks. motor, batteri, lys og affjedring. Det er alt sammen det, der betyder noget for den glæde, man har som ejer af en el-scooter i hverdagen

CP Mortensen står som designer og producent inde for, at kvaliteten af alle vores maskiner er i orden. Det er os, der bygger maskinerne, udvælger de bedste producenter af enkeltdele og os der gennemfører CE-mærkningen. Med andre ord - vi er garanten for din nye el-scooter.
I det følgende kan du se, hvor vores el-scootere skiller sig ud på afgørende punkter:

Der er forskelle på motorerne i vores to serier. Go-EL el-scootere er dyrere end Smart-el, og derfor bedre på nogle punkter. Bl.a. har de længere rækkevidde, men ikke alle har brug for at køre lige langt mellem opladningerne.

Alle motorer er fremstillet af udvalgte producenter.
Motorerne er gennemprøvet og er klasser bedre end, hvad mange af vores konkurrenter udstyrer deres produkter med.

Rat og kontrolpanelet
Vores modeller GO-EL 270, 340, 440, 840 og 950 adskiller sig ved deres specielle ratstamme, hvor man kan justere styret trinløst.
Kontrolpanelet er meget overskueligt og viser bl.a. hastighed, kørte km og resterende batteritid. SMART-EL kontrolpanelet er mere enkelt opbygget og viser bl.a. batteriets kapacitet.

Lys.
Vi har valgt at bruge LED-lys, der hvor det har været muligt. LED-pærer giver et super godt lys, og det sparer strøm på batterierne. Desuden holder LED-pærer længere end de gammeldags glødepærer. Og nok så vigtigt, så lyser LED-pærerne på din el-scooter lige så godt som en bil, så du både kan se og blive set på vejen.

Motorstyring
Det er ikke kun motoren og batterierne, der driver din el-scooter frem. Motorstyringen er en vigtig del, og hvor mange producenter nøjes med en motorstyring på 120 Ampere, har vi monteret en motorstyring på hele 200 Ampere på modellerne GO-EL 440, 840 og 950. Det sikrer ekstra trækkraft. For alle vores maskiner gælder det, at vi har valgt motorstyringer af højeste kvalitet, og i en udgave der matcher de pågældende el-scootere.

Affjedring
Hvis du prøver en tur på en af vores el-scootere, så vil du straks mærke, at den er meget behagelig at køre på. Det er den blandt andet, fordi vi har været ekstra kræsne med affjedringen. Faktisk er vores el-scootere forsynet med samme type støddæmpere, som sidder på biler, så vores kunder kan nyde en blød og behagelig kørsel uden stød op gennem kroppen. Vores to topmodeller, GO-EL 840 og 950, har endda uafhængigt ophæng på forhjulene.


En EL-Scooter fra CP Mortensen er altid et godt valg
En EL-Scooter fra CP Mortensen er altid et godt valg

Skal EL-Scooteren have 3 eller 4 hjul ? 


Jeg prøver her at give en kort vejledning af valg af el-scootere

Når man står over for at skulle købe el-scootere er det vigtigt at se frem i tiden, det kan godt være at du ikke skal køre i butikker lige nu men, hvordan er din gangfunktion om 1 år eller 2?

Fakta er :
At en 4 hjulet el scooter har en størrer drejeradius end en 3 hjulet el-scooter.
At en 4 hjulet el scooter er mere stabil end en 3 hjulet el-scooter.
At en 3 hjulet el scooter er bedre til at sno sig med i snævre omgivelser.
At en 3 hjulet el scooter som regel er lidt billigere end en 4 hjulet el-scooter.

Når du skal købe en el-scooter er det vigtig at du gør op med dig selv hvad dit kørelsebehov er og hvor du ønsker at køre med den,
skal du køre indendørs f.eks. i butikker, på biblioteket, i elevator eller lignende, eller skal du køre lange udendørs turer i bakkede terræn.

Hvis du skal køre indendørs skal du vælge en 3 hjulet el-scooter pga. den lille venderadius,
den giver god mulighed for at køre i snævre omgivelser. Skal du kun køre udendørs er der intet der taler for ikke at vælge en 4 hjulet el scooter som giver bedre kørekomfort og stabilitet.Tag et kik på de forskellige modeller og lad dig inspirere.

Skulle du have lyst til at se nærmere på dem og evt. prøve en tur, så skal du komme ind i butikken på Vølundsgade 17 i Sønderborg - her står de alle i udstilling